e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Chef Time Fest v Třebívlicích – den plný zábavy pro rodiče i děti

publikováno: 16.6.2016, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Linda Haburová

Sdílet: facebook twitter google+

Zámecké vinařství Johann W v Třebívlicích bude v sobotu 18. června hostit letní festival CHEF TIME FEST. Tradiční gastronomická akce cílí tentokrát především na rodiny s dětmi, pro které je připravený skutečně bohatý zábavný program. Návštěvníci se mohou těšit na BBQ show předních českých kuchařů i s ochutnávkou jejich výtvorů, poutavé workshopy, soutěže a školu grilování.

Ochutnávat se budou také lahůdky severočeských farmářů, místní vína značky Johann W a produkce lokálního pivovaru Trautenberg. Spoustu zajímavých zážitků si však z akce odnesou i ti nejmenší. Kromě dětského grilování jsou pro ně nachystány také tematické soutěže s animátory, dílničky, facepainting, minizoo, ukázky psího výcviku a dětská taneční show. Chybět nebude ani skákací hrad a klaun.

Pozvání na akci přijali šéfkuchaři Jan Kvasnička (Avantgarde), Jan Punčochář (Grand Cru), Radek David (La Veranda a Babiččina zahrada), Jan Horký (Francouzská restaurace a Plzeňská restaurace v Obecním domě) a další. Na grilech předvedou jak klasické speciality, tak i ty zcela výjimečné, jako například zauzenou kachnu, uzené ryby, vejce ve slanině pečené ve skořápce, pečený chléb, nebo dokonce i povidlové buchty.

Působivý areál severočeského vinařství nabídne účastníkům festivalu další lákavé atrakce. Zájemci mohou například využít možnosti prohlédnout si zákulisí vinařství a dozvědět se vše o výrobě vín Johann W nebo vyrazit spolu s dětmi na vyhlídkovou jízdu traktorem kolem přilehlých vinic.

Vinařství bude v den konání akce otevřeno od 11:00 do 22:00, přičemž prohlídky budou začínat od 11:00, 13:00, 16:00.